Stephan

Wij beheren veel klimaat installaties voor onze opdrachtgevers.
Ik vind het prachtig om onderhoud te doen aan de installaties maar ga daarbij het grotere werk niet uit de weg.
Korte lijnen met de opdrachtgever en als we dan een ketelhuis of luchtbehandelingskast moeten vervangen zijn we in ons element. Laswerkzaamheden, CV- verdelers, luchtbehandeling en koelinstallaties kom maar op hoor.

VERWARMINGSINSTALLATIES

Het vermogen van uw verwarmingsinstallatie kan in een van de volgende categorieën vallen:

  • Klein – tot 130 kW, dit noemen we de huishoudelijke installatie
  • Groot – vanaf 130 kW, deze moet voldoen aan de NEN 3028 ‘veiligheidseisen voor centrale-verwarmingsinstallaties’.
  • In beide categorieën hebben wij ruime ervaring. Verwarmingsinstallaties worden in eigen beheer ontworpen naar specifieke wensen van de klant. Tijdens dit ontwerp spelen de betrouwbaarheid en het rendement van de gebruikte componenten een grote rol. Zo letten wij op de effecten op het milieu, geluid productie, systeeminhoud, toegepaste materialen en energie verbruik.

KOELTECHNIEK

  • De techniek voor koelinstallaties gaat steeds verder en u als klant krijgt steeds meer mogelijkheden. Het nadeel van al deze mogelijkheden is dat u misschien niet weet welke van deze opties de juiste is. De Bundel kan u hierbij adviseren en zorgen voor de juiste koelinstallaties. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches weten we wat er te koop is en kunnen we onze klanten de juiste oplossingen bieden.

LUCHTBEHANDELING INSTALLATIES

  • Onze werkzaamheden omvatten het aanbrengen van mechanische ventilatie in woningen tot luchtbehandelingsinstallaties.
  • Wij hebben ruime ervaring op het gebied van luchtbehandeling en hebben voor elk probleem op het gebied van luchttransport een passende oplossing.

Contactgegevens

Markerkant 14-14
1314 AS Almere
Tel: 036-546 99 91
info@debundelbv.nl